سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درباره ما

دانلود پاورپوینت آماده

جستجو

شبکه های اجتماعی

پاورپوینت انتقال حرارت جابجایی اجباری از روی اجسام

در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم دمای دیوار و دمای سیال در خارج از لایه مرزی است
دسته بندی مواد و متالوژی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 245 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت انتقال حرارت جابجایی اجباری از روی اجسام

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم . دمای دیوار و دمای سیال در خارج از لایه مرزی است.

مطابق آنچه در قسمت قبل مورد بحث شد برای محاسبه h به توزیع دما در لایه مرزی حرارتی نیاز است. برای حل انتگرالی انرژی علاوه بر داشتن توزیع دما در لایه مرزی حرارتی به توزیع سرعت در لایه مرزی سرعتی نیز نیاز می باشد. در این حالت هم ، توزیع دما به صورت معادله ( 7-21 ) می باشد. یعنی :

از رابطه ( 7-24 ) مشخص است که توزیع سرعت ، تابع ضخامت لایه مرزی سرعتی است . برای محاسبه معادله انتگرالی مقدار حرکت را به صورت زیر در می آوریم :

از معادله حرکت ( 7-3 ) نسبت به y در فاصله 0 تا انتگرال گیری نموده و سپس با حذف v با توجه به رابطه پیوستگی ( 7-2 ) ویکسری محاسبات معادله انتگرالی مقدار حرکت به دست می آید :

روابط فوق بر این اساس است که خواص سیال در تمام نقاط جریان ثابت باشد. خواص فیزیکی سیال در دمای متوسطی که به آن دمای فیلم گفته می شود به دست می آید.

روابط (7-34 ) و ( 7-37 ) را می توان در مورد سیالاتی که عدد پرانتل آنها در حدود 6/0 تا 50 باشد استفاده نمود. از آن روابط در مورد فلزات مایع که عدد پرانتیل خیلی کوچک دارند و همچنین سیالاتی که عدد پرانتیل خیلی بزرگ دارند ( مانند روغنهای سنگین و سلیکونها ) نمی توان استفاده نمود. در این موارد چرچیل و ازو برای سطوح با دمای ثابت برای جریان آرام رابطه زیر را برای تمام اعداد پرانتل به دست آوردند.

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت انتقال حرارت جابجایی اجباری از روی اجسام

در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم دمای دیوار و دمای سیال در خارج از لایه مرزی است
دسته بندی مواد و متالوژی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 245 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت انتقال حرارت جابجایی اجباری از روی اجسام

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

در این قسمت ضریب انتقال حرارت جابجایی را برای جریان آرام سیالات معمولی از روی صفحه تخت با دمای ثابت مورد بررسی قرار می دهیم . دمای دیوار و دمای سیال در خارج از لایه مرزی است.

مطابق آنچه در قسمت قبل مورد بحث شد برای محاسبه h به توزیع دما در لایه مرزی حرارتی نیاز است. برای حل انتگرالی انرژی علاوه بر داشتن توزیع دما در لایه مرزی حرارتی به توزیع سرعت در لایه مرزی سرعتی نیز نیاز می باشد. در این حالت هم ، توزیع دما به صورت معادله ( 7-21 ) می باشد. یعنی :

از رابطه ( 7-24 ) مشخص است که توزیع سرعت ، تابع ضخامت لایه مرزی سرعتی است . برای محاسبه معادله انتگرالی مقدار حرکت را به صورت زیر در می آوریم :

از معادله حرکت ( 7-3 ) نسبت به y در فاصله 0 تا انتگرال گیری نموده و سپس با حذف v با توجه به رابطه پیوستگی ( 7-2 ) ویکسری محاسبات معادله انتگرالی مقدار حرکت به دست می آید :

روابط فوق بر این اساس است که خواص سیال در تمام نقاط جریان ثابت باشد. خواص فیزیکی سیال در دمای متوسطی که به آن دمای فیلم گفته می شود به دست می آید.

روابط (7-34 ) و ( 7-37 ) را می توان در مورد سیالاتی که عدد پرانتل آنها در حدود 6/0 تا 50 باشد استفاده نمود. از آن روابط در مورد فلزات مایع که عدد پرانتیل خیلی کوچک دارند و همچنین سیالاتی که عدد پرانتیل خیلی بزرگ دارند ( مانند روغنهای سنگین و سلیکونها ) نمی توان استفاده نمود. در این موارد چرچیل و ازو برای سطوح با دمای ثابت برای جریان آرام رابطه زیر را برای تمام اعداد پرانتل به دست آوردند.

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت انار

ونه‌ی خوراکی انار، 4 زیرگونه دارد که عبارتند از اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری •انار به صورت درختچه‌ای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع 6 متر می‌رسد در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزان‌پذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگ‌های آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل pptx
حجم فایل 3157 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 32
پاورپوینت انار

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

•انار، درخت یا درختچه‌ای است که در مناطق نیمه گرمسیری و مدیترانه‌ای می‌روید و در اصطلاح محلی به انار، نار می‌گویند. •خاستگاه انار، دامنه‌ جنوبی البرز، بلندی‌های زاگرس و نواحی شمال آفریقا و جنگل‌های شمال می‌باشد.

•در حال حاضر افزون بر ایران، عراق، یونان، ایتالیا، اسپانیا، قبرس، روسیه، پرتغال و فرانسه کشت و کار می‌شود. •انواع باغی آن به بلندی 6 متر می‌رسد. در مناطقی که میانگین دمای سالیانه 10-5 درجه است، به خوبی رشد می‌کند. •سطح زیر کشت آن در کشور، 55960 هکتار و عملکرد آن در حدود 15-12 تن در هکتار است. •انار در کلیه مناطق کشورمان کشت می‌شود، از جمله استان فارس، یزد، خراسان و اصفهان.

•گونه‌ی خوراکی انار، 4 زیرگونه دارد که عبارتند از: اهلی، وحشی، تزیینی و مینیاتوری. •انار به صورت درختچه‌ای بوده که در صورت هرس مناسب تا ارتفاع 6 متر می‌رسد. در نواحی معتدل و نیمه گرمسیری، خزان‌پذیری داشته، ولی در مناطق گرمسیری، فقط تعدادی از برگ‌های آن در طول زمستان ریزش خواهد نمود.

•سرمای زمستان را تا 15-12 درجه تحمل می‌کند. در هنگام فعال شدن نهال و قبل از خواب زمستان، سرمای صفر درجه به نهال صدمه می‌زند. •ساقه‌های آن خمیده، شاخه‌های آن نامنظم، پوست آن تقریباً خاکستری رنگ، شاخه‌ها در انتها دارای تیغ، برگ‌های آن ساده، بدون کرک و براق است. •گل منفرد و گاهی 4-3 گل در یک جا جمع شده و در نوک شاخه قرار می‌گیرد. •رنگ گل‌ها قرمز روشن یا نارنجی و هر گل دارای 7-5 کاسبرگ قرمز گوشتی ضخیم است. •گل‌ها در روی شاخه‌های رشد یافته در سال قبل به تدریج ظاهر می‌شوند. •مرغوبترین میوه‌ها مربوط به گل‌هایی که زودتر ظاهر شده‌اند، می‌باشد. •پرچم‌ها خیلی زیاد آزاد می‌باشند و بساک آنها به رنگ زرد و به طرف داخل برگشته و براق است. •بخش خارجی دانه‌ها آبدار و بخش درونی آن سخت است. •رنگ میوه، در ابتدا سبز و بعد کم و بیش قرمز خرمایی می‌شود.

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت افزودنی های غذایی

در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات کلینیکی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده ش
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 238 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 36
پاورپوینت افزودنی های غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

•مقدمه •در سالهای اخیر، همه مردم در جهان ((توسعه یافته)) بطور فزاینده ای نسبت به مسائل سلامتی مربوط به مواد غذایی آگاه شده اند. این امر تا حدودی به خاطر دانش افزوده ایجاد شده توسط تحقیقات کلینیکی و تا اندازه ای بخاطر انتشار این اطلاعات و اعمال نفوذ سازماندهی شده توسط گروههای محیطی و سود ویژه می باشد. بعنوان مثال از ایزو در حال حاضر به طور گسترده ای مشاهده شده است که عادات غذایی می تواند نقش مهمی در پیشگیری از امراضی همچون فشار خون بالا، هیپرلپیدی و سرطان روده ایفا کنند. در پاسخ، صنعت مواد غذایی گروهی از مواد غذایی را با عنوان مواد غذایی کاربردی یا nutra ceuticals ارائه داده است. در این طبقه بندی برخی از مواد غذایی فقط با استفاده درست از ترکیبات غذایی همچون کاهش چربی در فرآورده های کم چرب یا افزایش اشباع نشده های متعدد در نظر گرفته می شوند.

•در حالیکه سایرین ممکن است جهت ایفا نقش مثبت تری مورد ملاحظه قرار گیرند. افزودنی های غذایی بکار رفته در این گروه بعنوان موادی بدون ارزش غذایی تعریف شده اند. اما آنها جهت حفظ سلامتی و یا عمل بعنوان یک عنصر درمانی کاربرد دارند. •مواد غذایی کاربردی شرح داده شده فوق با نیازهای غذایی همه مردم در نظر گرفته می شوند. بالعکس، اقلیت هایی که به مواد غذایی ساخته شده خاص برای شرایط غذایی پزشکی ویژه آنها می توانند شناسایی شوند. چنین مواد غذایی محصولات غذایی کلینیکی entral نامیده می شوند. اگرچه معمولاً توسط نظارتهای غذایی پوشش داده می شوند. توسط مجموعه کاملی از اطلاعات کلینیکی حمایت خواهند شد. که اثر بخشی را در محیط کلینیکی اطمینان می دهد. بعنوان مثال شرایط پزشکی فنیل کتونوریا (PKU) که یک بیماری ارثی است، مبتلایان خود را بخاطر افزایش آمینواسید فنیل آلانین از بدو تولد در متابولیز موثر ناتوان می سازند. •

•رژیم غذایی معمولی برای این مبتلایان در نهایت منجر به عقب ماندگی ذهنی می شود. ازایزو محصولاتی طراحی شده اند که در آنها کل فنیل آلانین وجود ندارد. آنها ترکیباتی از هیدرولیزات های پروتئین یا آمینواسیدهای سنتزی با ویتامین ها، مواد معدنی، کربوهیدرات ها و چربیها هستند و به شدت به افزدونی های غذایی برای نیازهای تکنیکی و غذایی آنها بستگی دارند. •این فصل برای فراهم ساختن بررسی کامل تمام پیشرفت ها و مسائل در این عرصه سریع التغییر در نظر گرفته شده است. اما ترجیحاً برخی از مثالهای خاص را نشان می دهد. آن نقش منجر به مردی را مورد تاکید قرار می دهد که افزودنی های غذایی در ساختن محصولات غذایی کلینیکی و نیز شرح پیشرفت های احتمالی در آینده در این عرصه نقش دارند. سپس نقش جدیدی را دنبال می کند که افزودنی های غذایی در عرصه مواد غذایی کاربردی با توجه به عمل درمانی و مسائل نظارتی ایفای نقش می کنند. •

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت امام محمد باقر (ع)

ام مبارک امام پنجم محمد بود لقب آن حضرت باقر یا باقرالعلوم است بدین جهت که دریاى دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت القاب دیگرى مانند شاکر و صابر و هادى نیز براى آن حضرت ذکر کرده اند که هریک بازگوینده صفتى از صفات آن امام بزرگوار بوده است
دسته بندی معارف اسلامی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 100 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
پاورپوینت امام محمد باقر (ع)

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

نام مبارک امام پنجم محمد بود .لقب آن حضرت باقر یا باقرالعلوم است ,بدین جهت که: دریاى دانش را شکافت و اسرار علوم را آشکارا ساخت .
القاب دیگرى مانند شاکر و صابر و هادى نیز براى آن حضرت ذکر کرده اند که هریک بازگوینده صفتى از صفات آن امام بزرگوار بوده است .

ولادت
حضرت امام محمد باقر علیه‌السلام پنجمین امام شیعیان است که در سال 57 هجری قمری در مدینه متولد شد. پدر بزرگوارش امام سجاد علیه السلام و مادر والامقامش ام عبدالله است.
وی اولین شخصی است که نسب پدر و مادرش به حضرت فاطمه زهرا علیهاسلام می رسد.
فضائل
پیشوایی امام باقر علیه السلام از صدر اسلام روشن و مسلم بود و نص بر امامت آن امام همراه با تعاریف رسول خدا، فراوان به ما رسیده است.
از آن امام معجزات و کرامات بسیار و نیز امور غریبه فراوانی در کتب معتبر ثبت شده و جنّ و ملائکه و حتّی جبرئیل خدمت او می‌رسیده‌اند.

مکارم اخلاق امام، زبانزد خاص و عام است و علوم و معارف فراوانی از وجود او سرچشمه گرفته . وی همچنین توجه خاصّی به عبادت و ذکر و مناجات داشته است.
در زمان این امام، عده‌ای متمایل به رهبانیّت و ترک دنیا بودند که با مخالفت امام مواجه می‌شدند

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت اصول یادگیری

وقتی یادگیری به علت نیاز به دانستن از طریق فراگیر باشد، تأثیر بیشتری خواهد داشت مثلاً روز قبل از عمل جراحی، میزان یادگیری بیمار در مورد عوارض احتمالی بعد از عمل و راههای پیشگیری از این عوارض به طور شگفت انگیزی بالا می رود
دسته بندی روانشناسی و علوم تربیتی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 108 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 25
پاورپوینت اصول یادگیری

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

1- وقتی یادگیری به علت نیاز به دانستن از طریق فراگیر باشد، تأثیر بیشتری خواهد داشت. مثلاً روز قبل از عمل جراحی، میزان یادگیری بیمار در مورد عوارض احتمالی بعد از عمل و راههای پیشگیری از این عوارض به طور شگفت انگیزی بالا می رود. به عبارت دیگر انگیزه یا علاقه موجب یادگیری بهتر می گردد. انگیزه عبارتست از کشش شخص به سوی هدفی خاص که دست یافتن به آن، سبب رضایت خاطر و ایجاد فیزیولوژیکی یا روانی وی می گردد. علاقه و انگیزه مهمترین عامل است که فرد را به فعالیت وا می دارد. برای یادگیری، انگیزی ای بزرگتر از التزام آموزش آن به دیگری وجود ندارد. مثلاً اگر از شما بخواهند که در برنامه آموزش بیماری دیابت نقشی به عهده بگیرید، احتمالاً شما قبل از کلاس آموزش در میان کتب و مجلات مربوطه، به جستجو خواهید پرداخت تا بیشتر یاد بگیرید. بیمار نیز باید نیاز واقعی به یادگیری را احساس کند تا یادگیری مطلوب صورت پذیرد.

2- اگر قرار است یادگیری صورت پذیرد، شرکت فعال یادگیرنده عامل اساسی است. گفتن اینکه بیمار چه کند یا مجموعه ای از راهنمائیهای مکتوب را در اختیار او گذاشتن، ضامن این امر که او خود این راهنمائیها را پی خواهد گرفت نخواهد بود و حل مسائل توسط بیمار و تمرین روشها و لمس وسائل، موثرتر از روشی است که در آن فقط فعالیت به وسیله پرستار انجام می گیرد. در این موارد استفاده از حواسی که در آموزش کارآیی دارد مفید خواهد بود. یعنی شنیدن، دیدن، بوئیدن، لمس کردن و چشیدن. بعنوان مثال تهیه محلول اُ. آر. اس (ORS) توسط مادر و با کمک و نظارت پرستار صورت گیرد.

3- یادگیری بیشتر از طریق مکانیزم تداعی معانی صورت می گیرد. ما نام را شخص تداعی می کنیم و بدین وسیله نام او را می آموزیم. شما اصطلاحات پزشکی را به وسیله پیوند کلمات جدید با اصطلاحاتی که قبلاً آموخته اید یاد
می گیرد. کودکی که پرستار به او آمپول تزریق کرده ممکن است درد ناشی از تزریق را با شخص تزریق کننده تداعی کند و با دیدن پرستار در برخورد بعدی گریه کند.

4- وقتی یادگیرنده به پاداش به عنوان نتیجه رفتار خود دست یابد یادگیری تقویت و تسهیل می گردد. وقتی کوشش های ما پاداش می گیرد ما به بهترین وجه به یادگیری می پردازیم. نمره خوب در انتحان کتبی، ستایش مربی در موقعیت بالینی، شما را به حفظ مطالعات و تمرین مهارتها برمی انگیزد. پاداش انگیزه ای بسیار موثرتر از مجازات محسوب می شود. در آموزش بیمار می توان با تشویق و دلگرمی صادقانه، وی را در امر یادگیری یاری رسانید. مثلاً بیماری که راه رفتن مجدد را می آموزد، هر گام را نوعی مبازره طلبی می بیند. تشویق سودمند پرستار، بیمار را قادر می سازد که کار خود را بهتر انجام دهد.

§

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه

مسئله افت کیفیت آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه از جمله مسائل مهم واحدهای عملیاتی است تا آنجا که هر از چند گاهی مسئله تعویض آمین و شارژ مجدد حلال را می طلبد که این امر مستلزم صرف وقت و هزینه می باشد
دسته بندی نفت و پتروشیمی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 1836 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 28
پاورپوینت افت کیفیت و اتلاف آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

. مسئله افت کیفیت آمین در واحدهای تصفیه گاز پالایشگاه از جمله مسائل مهم واحدهای عملیاتی است. تا آنجا که هر از چند گاهی مسئله تعویض آمین و شارژ مجدد حلال را می طلبد که این امر مستلزم صرف وقت و هزینه می باشد. در اینجا تاثیرات منفی حلال آمینی که کیفیت خود را از دست داده است مورد بحث و بررسی قرار می گیرد. عوامل تخریب آمین و چگونگی جلوگیری از این تخریب نیز مورد بحث قرار خواهد گرفت.

این نمکها که آمین را خنثی می نمایند محصولات واکنش محلول آمین با اسیدهای قوی تر از S2H و 2CO می باشند که در اثر اعمال حرارت شکسته نشده یعنی بعد از تشکیل قابل احیاء نمی باشند.

اسیدهای قوی تر نیز خود از اکسیداسیون آمین یعنی در اثر واکنش اکسیژن با رادیکال اتانول آمین ایجاد می گردند. آنیونهای این نمکها شامل تیو سولفات،‌ تیو سیانات، اکسالات، استات، فرمات،‌ سولفات و کلراید و کاتیونهای آن شامل کلسیم، سدیم، آهن، مس، پتاسیم و سیلیس می باشد.

 

لازم بذکر است که در این میان تیو سولفات ایجاد خوردگی نمی کند ولی موجب کاهش قدرت جذب کنندگی گاز اسیدی توسط آمین می شود.این نمکها همانطور که گفته شد قابل احیاء نبوده و در آمین جمع شده و وتغلیظ می گردند. این امر سبب افزایش گرانروی و کاهش انتخابگری آمین می گردد.

این نمکها باعث ایجاد کف و افزایش خوردگی در سیستم آمین می شود.

1- کاهش ظرفیت سیستم آمین

2- افزایش خوردگی

3- مشکلات عملیاتی ناشی از تشکیل کف و خوردگی

4- هرز رفت آمین

5- افزایش هزینه های عملیاتی

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت آشنایی با فضای اورژانس در بیمارستان

نام اورژانس یادآور عملکرد سریع و به موقع در فضای مناسب است موقعیت اورژانس در رابطه با رادیولوژی و آزمایشگاه
دسته بندی پزشکی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 6127 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 50
پاورپوینت آشنایی با فضای اورژانس در بیمارستان

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

نام اورژانس یادآور عملکرد سریع و به موقع در فضای مناسب است

نزدیکی اتاق احیا و تروما به درب ورودی اورژانس

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و د

ستفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 1501251007550 مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال
دسته بندی صنایع غذایی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 2562 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 66
پاورپوینت استفاده از فشارهای بالای هیدرو استاتیک بر روی مخمر و درصنایع غذایی

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

vچکیده v vاستفاده از فشار ایزو استاتیک بالا در تحقیقات بیولوژیک و مواد غذائی در دهه اخیر مورد توجه زیادی قرار گرفته است. در این پژوهش به منظور بررسی اثر فشار ایزو استاتیک بر فعالیت متابولیکی مخمر ابتدا سویه خالص تجارتی مخمر Saccharomyces cerevisiae را به مدت 5،10و 15 دقیقه تحت فشارهای 150,125,100,75,50 مگاپاسکال قرار داده و یک نمونه نیز به عنوان شاهد و بدون اعمال فشار نگهداری گردید .

vکلیه نمونه ها پس از 24 ساعت نگهداری در 4°C از نظر تعداد پرگنه در واحد حجم (CFU) فعالیت آنزیمی و تغییرات ریخت شناسی ، مورد ارزیابی قرار گرفتند نتایج پس از تجزیه و تحلیل آماری نشان داد که فشار50 MPa هیچ تأ ثیری بر مخمر نداشته اما فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر فشار های 75 و 100 مگاپاسکال در مدت 10 و 15 دقیقه اعمال فشار به میزان قابل ملاحظه ای افزایش می یابد . با اینحال تصاویر میکرو گراف الکترونی به روش اسکن میکروسکوپ الکترونی(SEM) حاکی از تغییرات شدید سلول تحت اثر فشار 100 MPa علیرغم افزایش فعالیت مخمر می باشد. v

vمیزان فعالیت آنزیمی مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125 و 150 مگاپاسکال کاهش یافته و تعداد پرگنه در واحد حجم به اندازه حداقل یک چرخه لگاریتمی کاهش نشان می دهد که این اثرات می تواند ناشی از تغییرات شدید ساختمان سلول مخمر تحت اثر اعمال فشارهای 125, 100 و 150 مگاپاسکال باشد . هم چنین بررسی ریخت شناسی سلولی مخمر پس از یک ماه نگهداری در4°C نشان داد که کلیه نمو نه های تیمار شده با فشار تجزیه شده و ازبین رفته اند.

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت اسید فسفریک

فسفریک اسید از جمله پرمصرف ترین مواد شیمیایی در صنعت است به عنوان ماده افزودنی در نوشابه‌های گازدار کاربرد دارد و در تولید کودهای شیمیایی فسفاته، پاک کننده‌های صابونی و غیر صابونی، تصفیه آب، خوراک دام و دارو سازی، مکملهای غذای دام و طیور(دی و منو کلسیم فسفات)
دسته بندی مهندسی شیمی
فرمت فایل pptx
حجم فایل 499 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 24
پاورپوینت اسید فسفریک

فروشنده فایل

کد کاربری 7169

فسفریک اسید از جمله پرمصرف ترین مواد شیمیایی در صنعت است. به عنوان ماده افزودنی در نوشابه‌های گازدار کاربرد دارد و در تولید کودهای شیمیایی فسفاته، پاک کننده‌های صابونی و غیر صابونی، تصفیه آب، خوراک دام و دارو سازی، مکملهای غذای دام و طیور(دی و منو کلسیم فسفات)، مواد فسفاته شوینده‌ها، تصفیه پسابها، تولید کودهای فسفاته(مهمترین)، ضد حریق کردن برخی سطوح و عوامل بازدارنده اشتعال، ونیز جهت تمیز کردن و جرم گیری سطوح فلزی به کار می‌رود. فسفریک اسید خوراکی را از افزودن آب به P4O10 می‌سازند. اسید فسفریک اسید ضعیفی است و در شرایط عادی و مدت زمان کوتاه آنقدر نمی‌تواند خطرساز باشد .

روشهای تهیه صنعتی اسید فسفریک

برای تهیه اسید فسفریک در صنعت معمولا از دو روش استفاده می‌شود
تولید با روش گرمایی

این روش شامل احتراق فسفر و هیدراسیون می‌باشد. مخلوط فسفر مایع و هوا به محفظه احتراق که شبیه برج است تزریق شده و با انجام واکنش اکسیداسیون فسفر، تولید می‌شود. جنس محفظه احتراق نوعی فولاد مخصوص است که با غیرفعال شده است. به دست آمده را در برج بعدی هیدراته می‌کنند و بخارات باقیمانده را ، واحد شستشو به اسید فسفریک رقیق تبدیل کرده و به عنوان افشان در پایین آوردن دمای برج اول استفاده می‌شود.

در این روش کانیهای فسفات را با اسید فسفریک ترکیب می کنند، در هر مورد علاوه بر تولید اسید فسفریک و برخی فسفاتها که ترکیبات اصلی هستند، سایر ترکیبات هم تولید می‌شوند، از طرف دیگر واکنشهایی که در آن با از بین رفتن اسید سولفوریک ، ترکیباتی تولید می‌شود که از نظر تجاری کم اهمیت هستند )واکنشهای پارازیتی)، یونهای مزاحمی تولید شده و باعث آلودگی مخلوطها می‌شوند.

این روش شامل فرایندهای کوره بلند یا کوره دمشی و کوره الکتریکی می باشد . در حال حاضر در این کارخانه فرایند کوره الکتریکی متداول بوده و بیشتر برای تولید فسفر عنصری که قسمت اعظم آن به فسفریک اسید برای مصارف غیر کودی تبدیل می شود ، به کار می رود . در این روش فسفر عنصری طبق واکنش زیر به دست می آید و سپس در اثر اکسیداسیون و واکنش با آب به فسفریک اسید با درجه خلوص بالا تبدیل می گردد .

Ca10(PO4)6F2 + 15C + 9X SiO2 → (3/2)P4↑ + 15CO↑ + 9[CaO.XSiO2] + CaF2 0

P4 + 5O2 + 6H2O→ 4H3PO4 + Q

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید