سفارش تبلیغ
صبا ویژن

درباره ما

دانلود پاورپوینت آماده

جستجو

شبکه های اجتماعی

پاورپوینت گیاهان سوخوار زینتی

فایل پاورپوینت با موضوع گیاهان سوخوار زینتی در قالب 121 اسلاید قابل ویرایش
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 19422 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 121
پاورپوینت گیاهان سوخوار زینتی

فروشنده فایل

کد کاربری 5979

برخی گونه ها شامل:

استرنبرجیا(جام زرین)

گل برف

گل حسرت

زنبق ریش دار

همروکالیس

گل نرگس

سوسن

اختر

آماریلیس

آلسترومریا

آگاپانتوس

و...

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت با عنوان اهمیت میکروارگانیسم ها در اگریگاسیون خاک

پاورپوینت با عنوان اهمیت میکروارگانیسم ها در اگریگاسیون خاک در فرمت ورد در 15 صفحه
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 550 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 15
پاورپوینت با عنوان اهمیت میکروارگانیسم ها در اگریگاسیون خاک

فروشنده فایل

کد کاربری 14555

این پاورپوینت شامل مطالب زیر می باشد:
Aggregateچیست؟
مکانیسمهای تشکیل وپایدارسازی aggregateها
آزمودن این مدل بر روی سه تیپ خاک
فاکتورهای دخیل دراصلاح و بهبودی حاصلخیزی خاک
بررسی ساختار فیزیکی ذرات خاک
دو روش مرطوب سازی خاک
روش هایی غیر از غربال گری برای بررسی ساختار فیزیکی ذرات خاک
بررسی تشکیل macroaggregateها با چند روش
بررسی تأثیر قارچ های میکوریزی و ریشه های گیاه بر روی اگریگاسیون خاک
بررسی در دو محیط سنتتیک مختلف با استفاده از مهره های شیشه ای با قطر های مختلف
روش های ارزیابی رشد قارچی
تأثیر میکروارگانیسم ها بر اگریگاسیون خاک های شخم زده (tillage)
متابولیت های میکروبی مسئول اگریگاسیون خاک
فاکتورهای دخیل در ثبات ساختاری خاک

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت مدیریت تغییر و نوآوری

فایل پاورپوینت باموضوع مدیریت تغییر و نوآوری در قالب 35 اسلاید قابل ویرایش
دسته بندی مدیریت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1297 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 35
پاورپوینت مدیریت تغییر و نوآوری

فروشنده فایل

کد کاربری 5979

فهرست مطالب:

مقدمه

سه موضوع تغییر

کدام نیروها نیاز به تغییر را پدید می آورند؟

عامل تغییر

دو دیدگاه پیرامون فرآیند تغییر

انواع تغییر در سازمان

مراحل اجرای تغییر در سازمان

سطوح تغییر

سه عنصر اساسی همه برنامه های تحول در سازمان

برای تشخیص مسائل و مشکلات سازمانی چه جاهایی را باید جستجو کنیم؟

عواملی که موجب تسریع در گامهای تغییر می شوند

مقاومت در برابر تغییر

بنچ مارکینگ

چرخه بنچ مارکینگ

خلاقیت و نوآوری

مراحل فرآیند خلاقیت

محرکهای فرآیندخلاقیت

موانع خلاقیت

خصوصیات افراد خلاق

انواع تکنیکهای خلاقیت

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آ

پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما در 10 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 545 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 10
پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت تعیین مارکرهای bcl-2 و p53 به روش ایمونوهیستوشیمی در آملوبلاستوما در 10 اسلاید قابل ویرایش



مقدمه:

آملوبلاستوما مهمترین تومور ادونتوژنیک اپیتلیالی است که دارای رشد آهسته و تهاجم موضعی می باشد. P53 یک ژن شناخته شده سرکوب کننده تومور است و bcl-2 پروتئینی است که آپوپتوز را سرکوب می کند و اولین ژن ضد آپوپتوزی شناخته شده می باشد .

کیست ادنتوژنیک کلسیفیه یک ضایعه ادنتوژنیک غیر شایعی است که دارای رفتار کلینیکی متغیر و ویژگی های هیستوپاتولوژیک متفاوتی
می باشد و حدود 1% کل کیستهای فکی را شامل می شود. این کیست از بقایای اپی تلیالی مالاسز در لثه و یا مندیبل یا ماگزیلا منشأ می گیرد و ممکن است مرتبط با تومورهای ادنتوژنیک شناخته شده دیگر به طور شایع ادنتوما و در موارد نادرتر آملوبلاستوما، آدنوماتوئید ادنتوژنیک تومور، ادنتوآملوبلاستوما باشد. هدف از گزارش مورد به دلیل غیر شایع بودن آن و تفاوت میان کیست ادنتوژنیک کلسیفیه (نوع آملوبلاستوماتوز) و کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما می باشد. از آنجا که پیش آگهی و روش درمانی در کیست ادنتوژنیک کلسیفیه آملوبلاستوماتوز متفاوت از کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما می باشد. بنابراین تشخیص و افتراق آنها از یکدیگر ضروری است.



مواد و روش ها :

این تحقیق توصیفی و گذشته نگر بوده و بر روی 33 نمونه بکوک پارافینی آملوبلاستوما انجام گرفت که به علت رنگ نگرفتن 4 نمونه ، نمونه ها به 29 عدد تقلیل پیدا کرد ( 17 مورد benign ، 5 مورد recurrent و 7 مورد malignant ) . مطالعه با استفاده از تکنیک Immunohistochemistry streptavidin-biotin انجام شد و برای این منظور از آنتی بادی P53 وbcl-2 استفاده شد. برای بررسی رابطه بین وضعیت رنگ پذیری و نوع بافت از آزمون chi-square استفاده گردید و برای بررسی ارتباط بین سطح معنی داری در این تحقیق p value< 0.05 معنی دار در نظر گرفته شد .


نتیجه گیری:

کیست ادنتوژنیک کلسیفیه آملوبلاستوماتوز از نظر ویژگی های میکروسکوپی مشابه با آملوبلاستومای تک کیستی بوده ولی درون پوشش اپی تلیالی آن سلولهای گوست و کلسی فیکاسیون دیستروفیک مشاهده می شود و همواره در مورد طبیعت واقعی آن به عنوان کیست، نئوپلاسم، هامارتوم اختلاف عقیده وجود داشته است. این کیست از نظر نمای میکروسکوپی پرولیفراسیون شبه آملوبلاستیک را در دیواره بافت همبندی نشانمی دهد اما ویژگی هایی مانند هایپرکروماتیسم واضح سلولهای لایه بازال، واکوئولیزاسیون و پولاریزاسیون هسته ای که اغلب در آملوبلاستومای واقعی قابل رویت است، در آن مشاهده نمی گردد. کیست ادنتوژنتیک کلسیفیه نوع آملوبلاستوماتوز و کیست ادنتوژنیک کلسیفیه همراه با آملوبلاستوما از نظر ویژگیهای مورفولوژیک و بالینی با یکدیگر متفاوت بوده و به آسانی از یکدیگر قابل تمایز هستند.
با توجه به مطالعه حاضر که برای بررسی وجود یا عدم وجود P53 و bcl-2 در انواع مختلف آملوبلاستوما انجام پذیرفت ، بین نوع تومور و وجودP53 و bcl-2 رابطه آماری معناداری وجود ندارد و نمی توان از این دو مارکر برای تشخیص انواع آملوبلاستوما اعم از خوش خیم و بدخیم استفاده کرد .


 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت بررسی جامع گلکاری

پاورپوینت بررسی جامع گلکاری در 262 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 25284 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 262
پاورپوینت بررسی جامع گلکاری

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی جامع گلکاری در 262 اسلاید قابل ویرایش



گلکاری

منابع: 1- گلکاری (دکتر خلیقی)

2- گلکاری – ترجمه پارک ها و فضای سبز (دو جلد)

گلکاری (فصل عمومی)

تاسیسات باغبانی:

1- گلخانه ها:

الف - محل گلخانه: نزدیک بازار فروش – مناطق باشرایط محیطی مناسب- وجود برق و آب

ب- اندازه و پوشش گلخانه

تنظیم دمای گلخانه:

- آب گرم

Fan and pad-

2-شاسی گرم:

رویاندن بذر و ریشه دار کردن قلمه ها

تنظیم دمای گلخانه: 1- آب گرم 2- کود حیوانی 3- جریان الکتریسیته 4- تهویه و سایه دادن

رشد و نمو در گیاهان

1- ژنتیک : تولید آنزیم و مواد تنظیم کننده رشد.

2- عوامل محیطی:

الف- دما :

نیاز ذاتی گیاه(دمای اپتیمم)

ورنالیزاسیون

استراتیفیکاسیون

اختلاف دمای شب و روز(5-7 درجه)

ب- نور
1- فتوسنتز
2-گلدهی(طول روز)
3-جوانه زنی بذر(بگونیا –بنفشه آفریقایی- پامچال)
4- تشکیل غده
5- نور گرایی
نقطه اشباع نوری: حداکثر نور قابل جذب گیاه.
نقطه اشباع نوری بالا :کاکتوس – کروتون- حسن یوسف- بنت القنسول
نقطه اشباع نوری پایین: بنفشه آفریقایی – سا نسوریا- آنتوریوم- برگ انجیری-پاپیتال-
نقطه جبران نوری:مقدار نوری که تمام مواد حاصل از فتوسنتز در تنفس مصرف می شود.
فیتوکروم ها:

Helichrysum bracteatumگل جاوید یا کاغذی

Ever lasting flower

Compositeae

مشخصات: حساس به سرما- گلبرگ خشک –تهیه گل خشک - گلدهی از بهار تا پاییز – گل ها سفید ،نارنجی ، قرمز و زرد

زمان کاشت: آخر زمستان سپس نشاء در بهار (محل اصلی)

نکات مهم در تهیه گل خشک:

1- ساقه بلند

2-گل کاملا باز وبرگ ها قطع

3-خشک کردن در جای خشک ، تاریک ، گرم، جریان هوا

4- قرار دادن شاخه های گل به صورت واژگون در جای تاریک

5- نور وگرمای بخاری باعث تغییر رنگ

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


مقاله کشاورزی با عنوان آفتابدهی خاک

مقاله کشاورزی با عنوان آفتابدهی خاک در فرمت ورد در 11 صفحه
دسته بندی کشاورزی و زراعت
فرمت فایل doc
حجم فایل 21 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 11
مقاله کشاورزی با عنوان آفتابدهی خاک

فروشنده فایل

کد کاربری 14555

این مقاله حاوی مطالب زیر می باشد:

مقدمه

عملیات soil solarization

آماده سازی خاک

آبیاری خاک 

کندن شیار ( گودال )

پوشاندن

بر داشتن پلاستیک وکشت

فاکتورهای مؤ ثر در میزان موفقیت

فواید انجام soil solarization برای کنترل بیماریها

کنترل علفهای هرز

کنترل نماتدها

افزایش رشد گیاه

یک توجیه نسبی برای این پدیده را می توان به ترکیب چند مکانیسم ارائه داد

سؤالات

 

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی

پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی در 22 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 4114 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 22
پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی کشت سیب زمینی در 22 اسلاید قابل ویرایش



مبدا و منشاء گیاهی :

S.Commersonii Dun که در برزیل و آرژانتین می‌روید
و بومی پرو و شیلی می باشد


کشت سیب زمینی :

گیاهی است پایا با برگهای متناوب ، مرکب و تکثیر آن از طریق کاشتن توبرکولها و یا قسمتهایی از توبرکول که دارای جوانه است صورت می‌گیرد. کشت این گیاه بیشتر در زمینهای شنی انجام می‌شود . سیب زمینی در مقابل سرما و یخ زدگی حساس است و یخ زدگی موجب می‌شود که ذخایر نشاسته‌های سیب زمینی قندی شده و به سیب زمینی یک مزه قندی و شیرین بدهد. آغاز جوانه زدن سیب زمینی توام با پیدا شدن رنگ سبز و افزایش مقدار سولانین در توبرکول است. پوسته خاکستری رنگ خارجی سیب زمینی همان سوبر و حفره های موجود در روی سطح سیب زمینی یا چشمهای سیب زمینی محل جوانه ها است


ارزش شیمیایی :

در هر 100 گرم غده سیب زمینی :
70 تا 80 گرم آب ، 21 گرم کربوهیدرات ، 3 گرم پروتئن ، 1/1 گرم املاح معدنی پتاسیم ، چوب و سلولز ، ویتامینهای A,C,B1,B2, B6
ویتامین C با بزرگ شدن غده و نگهداری کاهش یافته و مقدار پروتئین در قسمت خارجی غده بیشتر می شود ، نشاسته به سمت داخل زیاد اما در مغز کاهش می یابد . سولانین، ماده سمی در غده های درحال جوانه زدن بیشتر است


نکته مهم :

علت متلاشی شدن سیب زمینی در هنگام پخت همان وجود مقدار زیادتری مواد پروتئین در آنها است که بر اثر پختن منعقد و سفت شده موجب مقاومت بیشتر سیب زمینی در مقابل گرما می‌گردند در چنینی حالتی نسبت مواد ازته تام موجود در سیب زمینی به نشاسته حداقل 0.12 است. اگر نسبت مواد ازته کمتر از این مقدار باشد سیب زمینی در اثر حرارت متلاشی می‌شود.


تکثیر سیب زمینی :

برای کشت سیب زمینی، یک عدد سیب زمینی بزرگ را به سه قسمت تقسیم می کنند، به طوری که هر بخش حداقل یک چشم سیب زمینی داشته باشد. این بخش ها را به فاصله 7 اینچی از یکدیگر در خاک قرار می دهند. برخی استفاده از کود پوسیده و فاسد را به جای کود تازه ترجیح می دهند. در هر صورت بهتر است که همواره سیب زمینی را روی کود بکارند


نحوه نگهداری سیب زمینی :

1- سیب زمینی ها را در مکانهای خنک، خشک و تاریک نگهداری کنید.

2- سیب زمینی را در دمای اتاق میتوان تا 2 هفته نگهداری کرد.

3- سیب زمینی را در کنار پیاز نگهداری نکنید. چراکه گاز متصاعد شده از پیاز فساد سیب زمینی را سرعت می بخشد.

4- سیب زمینی را درون کیسه پلاستیکی نگهداری نکنید. سیب زمینی ها را در سبد و یا ظروفی که گردش هوا در اطراف آن بخوبی صورت میگیرد نگهداری کنید.

5- از نگه داری سیب زمینی در درون یخچال خودداری ورزید.


شرایط آب و هوایی :

محصول فصل خنک ، روز بلند ، حساس به سرما – دمای مناسب برای رشد و نمو بین 16 تا 21 درجه و در زمان تولید غده 12 درجه است
حداکثر عملکرد محصول در مناطقی به وجود می آید که دارای تابستان طولانی و پراکندگی مناسب باران باشد به ویژه در زمان پس از گلدهی
نیازآ بی مطلق این گیاه چندان بالا نیست . در خاکهای سبک شنی که دارای مواد آلی کافی باشد بهترین نتیجه را می دهد زمینهای شن رسی یا رسی شنی با هوموس متعادل برای این گیاه بسیار مناسب است
میزان ph خاک بین 3/5 تا 4/6 است
سیب زمینی طالب شخم عمیق و خاک نرم است

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت بررسی کنترل مدرن

پاورپوینت بررسی کنترل مدرن در 34 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 275 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 34
پاورپوینت بررسی کنترل مدرن

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی کنترل مدرن در 34 اسلاید قابل ویرایش



سیلابس درسی

مباحث نظری

?) مدلسازی

?) تحلیل

?) تحقق‌پذیری

?) کنترل‌پذیری / مشاهده پذیری

?) بررسی پایداری

مباحث طراحی

?) روشهای طراحی فیدبک حالت

?) طراحی سیستمهای رگولاتور و ردیاب

?) طراحی رویتگرهای درجه کامل

?) طراحی رویتگرهای با درجه کاهش یافته

?) طراحی سیستمهای رگولاتور و ردیاب در حضور رویتگر

روش های کلاسیک

?) تک ورودی – تک خروجی

?) تابع تبدیل در حوزة s

?) روشهای فرکانسی

?) رسم مکان هندسی ریشه‌ها

نحوة عملکرد

?) استخراج معادلات دیفرانسیل از مدل فیزیکی سیستم.

?) استخراج مدل ریاضی سیستم و خلاصه کردن نتیجه بصورت یک بلوک دیاگرام.

معایب روشهای کلاسیک

?) این روش برای سیستمهای صنعتی SISO قابل بهره‌وری بوده و می‌توانسته نتایج مطلوبی را بدنبال داشته باشد

?) تحلیل دقیق سیستمهای صنعتی پیشرفته مدلهای کاملتری را طلب می‌کند.

?) سیستم‌های صنعتی پیچیده برای دقت، سرعت عمل و کارایی بیشتر نیازمند به طراحی‌های مدرن سیستم‌های کنترل می‌باشند.

نتیجه

v مدلسازی سیستم‌های کنترل با استفاده از متغیرهای حالت در راستای تحقق اهدافی است که به آن اشاره کرده‌ایم.

v متغیرهای حالت در واقع می‌توانند دینامیکی از سیستم را شامل شوند که در مدل خروجی ـ ورودی ظاهر نمی شوند. از این جهت مدل متغیرهای حالت را مدل داخلی نیز می‌گویند.

v توصیف فضای حالت، تصویر کاملی را از ساختار داخلی سیستم فراهم می‌کند. این مدل نشان می‌دهد که متغیرهای حالت چگونه با یکدیگر تداخل نموده، ورودی سیستم چگونه بر متغیرهای حالت تأثیر می‌گذارد و چگونه با ترکیبهای متفاوت می‌توان یک سیستم خاص را نشان داد.
ن

کته ? : اگر درجه صورت از مخرج کوچکتر باشد، خواهد بود.

نکته ? : در صورتی که این ماتریسها با زمان تغییر نکنند، خواهیم داشت:

به منظور استخراج متغیرهای حالت یک سیستم فیزیکی، مشخص بودن یکی از عوامل زیر ضروری می باشد:

?) معادلات دیفرانسیل .

?) بلوک دیاگرام یا سیگنال فلوگراف (تابع تبدیل).

?) سیستم فیزیکی.

?) استفاده از متغیرهای فیزیکی

?) استفاده از متغیرهای فاز

?) استفاده از متغیرهای کانونیکال

درجه مخرج تعداد متغیرهایدرجه

با استفاده از قوانین فیزیکی

سیستم فیزیکی

معادلات دیفرانسیل

(باید minimal باشد).

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام)

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام) در 18 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 1796 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 18
پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام)

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی میوه های مناطق معتدله (بادام) در 18 اسلاید قابل ویرایش



اسلاید ? :

مشخصات گیاهشناسی :

درخت به ارتفاع تا ? متر ، شاخه‌های جوان بدون کرک ، اول سبز و بعد قهوه‌ای مایل به قرمز. شاخه‌های سال گذشته خاکستری
اسلاید ? :

برگها تخم مرغی- نیزه‌ای ، نیزه‌ای یا بیضی کشیده ، به طول تا ?? ساتیمتر و عرض ? تا ? سانتیمتر ، قاعده گوه‌ای پهن تا مورب ، نوک باریک ، نوک کشیده و یا به ندرت نوک کند ، سطح فوقانی برگ بدون کرک ، سطح تحتانی برگ بدون کرک یا با مقدار کمی کرک در اوایل سبز شدن ، حاشیه برگ دندانه‌ای- اره‌ای همراه با یک غده کوچک روی هر دندانه است دمبرگ ? تا ? سانتیمتر
اسلاید ? :

گل :

گل درشت به قطر تا ? سانتیمتر ، سفید یا صورتی ، دمگل کوتاه حداکثر تا ? میلیمتر. و فصل گلدهی اواخر زمستان و اوایل بهار می‌باشد

میوه :

میوه تخم مرغی مورب تا تخم مرغی کشیده به طول ??? تا ? سانتی متر و ??? تا ? سانتی متر عرض ، دارای نوک کشیده ، پوشیده از کرکهای مخملی خاکستری ،‌ هسته قایقی شکل ، بدون شیار طولی مشخص ، سوراخ‌دار و گاهی دارای شیار کوچک در قاعده ، میوه آن یک شفت با پوشش خارجی پرزدار است که برون‌بر نامیده می‌شود و پوسته سخت و شبکه‌دار یا درون‌بر را دربر‌می‌گیرد. دانه آن یک مغز است که بوسیله این پوششها محصور می‌گردد.
اسلاید ? :

گرده افشانی :

توسط باد صورت می گیرد ، بعضی از بادامها به دلیل خود عقیمی نیاز به گرده زا دارند

بعضی از ارقام علاوه بر خود عقیمی ، دگر عقیم نیز هستند ، یعنی نسبت به دیگر گرده ها هم عقیم اند .
اسلاید ? :

پراکندگی جغرافیایی :

گیاه متعلق به منطقه ایرانو- تورانی ، ترکیه ، ایران قفقاز، آسیای مرکزی و شمال آفریقا. ، پراکندگی آن در ایران در شمال غرب و غرب می باشد.
اسلاید ? :

انواع بادام :

دو نوع درخت بادام وجود دارد یک نوع دارای گلهای صورتی ، بادام شیرین تولید می‌کند و نوع دیگر آن با گلهای سفید ، بادام تلخ دارد. مغز نوع اول حاوی روغن نافرار و امولسیون است . بادام تلخ نسبتا پهن‌تر و کوتاه‌تر از نوع شیرین است

 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید


پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی در 120 اسلاید قابل ویرایش همراه با تصاویر و توضیحات کامل
دسته بندی پاورپوینت
فرمت فایل ppt
حجم فایل 11237 کیلو بایت
تعداد صفحات فایل 120
پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی

فروشنده فایل

کد کاربری 6017

پاورپوینت بررسی جامع زراعت و کشاورزی در 120 اسلاید قابل ویرایش



تولید غذا، الیاف (پوشاک)، سوخت مهمترین مساله مورد توجه جوامع انسانی در طول تاریخ بوده و تا به امروز ادامه دارد. تولیدات گیاهی اساس تامین غذا را تشکیل می دهند.

در حدود 10000 سال قبل جمعیت کره زمین 5 میلیون نفر، غذای انسان از طریق شکار
5000 سال قبل همراه با استقرار انسانها در شهرها افزایش سریع جمعیت
2500 سال پیش جمعیت 100میلیون نفر

در سال 1830جمعیت از مرز 1 میلیارد نفر گذشت
در سال 1930 جمعیت دو برابر (2 میلیارد نفر)


دوباره در سال 1975 جمعیت دو برابر (4 میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود 6 میلیارد نفر و با سرعت 90 میلیون نفر در سال

در دنیا افزایش جمعیت بیش از ازدیاد محصولات کشاورزی است مخصوصاً در کشورهای در حال توسعه


حضرت علی (ع): کسی که آب و خاک داشته باشد ولی در فقر زندگی کند از رحمت خداوند به دور است.

زراعت: علم و فن کشت و کار و بهره برداری از آب و خاک و گیاه


روند رشد جمعیت 2000 سال پیش جمعیت 250 میلیون نفر در سال 1830جمعیت از مرز 1 میلیارد نفر گذشت در سال 1930 جمعیت دو برابر (2 میلیارد نفر) دوباره در سال 1975 جمعیت دو برابر (4 میلیارد نفر) هم اکنون جمعیت جهان در حدود 6 میلیارد نفر

راهکارهایی برای افزایش محصول: 1- افزایش سطح زمین های زیر کشت 2- افزایش میزان محصول در واحد سطح (افزایش عملکرد) 3- افزایش تولید در واحد زمان

1- افزایش سطح زیر کشت: حدود 21% زمینهای دنیا قابلیت کشت و زرع دارند در حال حاضر نیمی از آن در زیر کشت است.

قسمتی از اراضی بایر قابل کشت در کشورهایی مانند ایران وجود دارد اما کشاورزی نیمه سنتی تا نیمه مکانیزه است
با مکانیزه کردن کشاورزی می توان بخش بزرگی از این زمینها را به زیر کشت برد.
در بسیاری از موارد عواملی مانند کمبود آب، نامساعد بودن شرایط آب و هوایی و ... مانع توسعه کشاورزی است.


2- افزایش میزان محصول در واحد سطح: قبل از آغاز قرن بیستم افزایش تولید در نتیجه افزایش سطح زیر کشت بوده است.
اکنون به دلیل وجود نداشتن زمینهای قابل توجهی که بسادگی بتوان سطح زیر کشت را افزایش داد وهمچنین اختصاص یافتن بخشی ار اراضی قابل کشت به شهر سازی، راهها و ...


در امریکا سالانه 5/0 میلیون هکتار از خاکهای حاصلخیز صرف توسعه شهری و از گردونه زراعت خارج می شود. در مقیاس جهانی میزان استهلاک سرانه اراضی زراعی 5/1 درصد در سال است.
در نتیجه هدف اصلی زراعت افزایش عملکرد در واحد سطح است، که از طریق استفاده از ارقام اصلاح شده، تهیه بستر مطلوب برای کاشت بذر، بهینه سازی مصرف کود، کنترل آفات و بیماریها، آبیاری، زهکشی و ...


3- افزایش تولید در واحد زمان: در روشهای رایج همواره بخشی از زمینهای قابل کشت در مدتی از سال بی استفاده می مانند.
می توان با استفاده از شیوه های زراعت چند کشتی (کشت بیش از یک گیاه زراعی در سال) و کشت مخلوط (کشت بیش از یک محصول در یک قطعه زمین) میزان تولید محصولات زراعی را در واحد زمان افزایش داد.


انواع طبقه بندی گیاهان زراعی
1- طبقه بندی علمی گیاهان 2- گروه بندی بر اساس طول عمر 3- گروه بندی بر اساس وسعت و دامنه کشت 4- طبقه بندی بر اساس هدف تولید و مورد مصرف 5- تقسیم بندی بر اساس راهکارهای مدیریتی 6- تقسیم بندی بر اساس عملیات زراعی مشترک 7- گروه بندی بر اساس عکس العمل به طول روز 8- گروه بندی بر اساس طول فصل رشد 9- گروه بندی بر اساس دمای مطلوب رشد 10- سایر تقسیم بندیهای گیاهان زراعی



 

 در صورت وجود مشکل در روند خرید و دانلود هر کدام از فایل ها ی سایت با از طریق پیامک یا تماس شماره 09214087336 در ارتباط باشید